По думите му, ако няма правителство, земеделската продукция неминуемо ще поскъпне. Опасност

...
По думите му, ако няма правителство, земеделската продукция неминуемо ще поскъпне. Опасност
Коментари Харесай

Земеделският министър: Изборите са период, в който държавата се движи на автопилот

По думите му, ако няма държавно управление, земеделската продукция неизбежно ще нарастне. Опасност от продоволствена рецесия обаче за България нямало.

За проблемите в бранша на земеделието, само че и ще има ли кой да ги реши, в случай че се стигне до нови избори, приказва министърът на земеделието в оставка Иван Иванов. В ефира на Нова той разяснява и видеото, което в петък беше публикувано от зала в Народното събрание, както и отхвърли на „ ИТН ” да вземат участие в договаряния за нов кабинет.

„ Българска социалистическа партия постъпи безусловно държавнически, постави всички старания да се случи кабинет, с цел да избегнем тази рецесия, която следва в страната. За страдание господин Трифонов за следващ път сложи загради пред съставянето на кабинет ”, сподели Иванов. По думите ми недалновидността на някои политици тласка страната към бездна.

„ Изборите са безвремие. Изборите са интервал, в който страната се движи на автопилот. Изборите са време, в което никой не взима решение ”, безапелационен е земеделският министър. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР